بیش از 200 نماینده مجلس در مجلس ایران با انتقاد از کاهش حمایت دولت ایران و عدم تأمین بودجه ارزی برای کانالهای تلویزیونی به کارگردانی خارج از کشور ، تأکید کردند که این موضوع "تأثیر منفی بر تبلیغات بین المللی" و "ضعیف ترین مسیر فرهنگی جهانی" رژیم ایران برجای گذاشت.
آژانسهای ایرانی گفتند: بیانیه امضا شده توسط 202 قانونگذار مبنی بر اعمال محدودیت در کانال های خارجی ، در پایان جلسه امروز توسط روح الله مفتیکار آزاد یکی از اعضای ریاست مجلس ، خوانده شد.
این بیانیه با بیان این جمله آغاز می شود: "در حالی که تحولات بسیار مهم در مجاورت محله ، منطقه و جهان نیاز به دو برابر شدن حضور رسانه ای جمهوری اسلامی دارد ، سکوهای خارجی ایران به دلیل عدم تخصیص بودجه به ارز خارجی با مشکلات و محدودیت های جدی روبرو هستند."
در این بیانیه خاطرنشان می شود که رسانه ها به کارگردانی خارج از کشور در "ردیف اول" رسانه هایی هستند که ایران از آن به عنوان "مقاومت" یاد می کند ، و خاطرنشان می کند که پخش کانال های "الکوثر" ، "سحر اردو" ، "پرس تی وی" و "انگلیسی" i-film و radio را متوقف کرده است. در فارسی دری به دلیل "انباشت بدهی خارجی و عدم مداخله فوری".
قانونگذاران که این بیانیه را امضا کردند ، خواستار اختصاص بودجه به ارز خارجی به رسانه ها شدند که آنها آن را "میهن پرستی" توصیف کردند.همچنین از کاهش بودجه آن کانال ها به یک سوم در شش سال گذشته سؤال کردند.
از جمله سؤالات ، عدم علاقه به مطرح کردن مشکلات تولید برنامه هایی به کارگردانی خارج از کشور ، "علیرغم رشد قدرت منطقه ای و جهانی جمهوری اسلامی" است و در بیانیه انتقاد از عقب نشینی آن کانال ها به ربع در مدت 5 سال است که باعث شده است تا آخرین نفس خود را نادیده بگیریم.
در این بیانیه آمده است: "چرا تعادل ارز خارجی رادیو و تلویزیون كه حداقل 5 ماه پیش باید پرداخت می شد ، به تعویق افتاد و می افزاید:" تأثیر منفی آن بر تبلیغات خارجی جمهوری اسلامی قابل توجه است ، علاوه بر بدنام كردن اعتبار مملكت ، كه فعالیتهای بین المللی را نیز فلج كرده است. رسانه رسمی بین المللی.
نمایندگان از دولت خواستند که نیازهای رادیو و تلویزیون خارجی ، به ویژه برای کانالهای خارجی را تأمین کند. از دیگر مطالبات ، اختصاص بودجه برای این کانال ها در بودجه رادیو و تلویزیون ، علاوه بر فعال کردن پروژه های به تعویق افتاد از راهاندازی کانالها به زبانهای فرانسوی و ترکی.
امضا کنندگان این بیانیه ، حفظ آن کانالها را از "وظایف پاسداری از خون شهدا" دانستند و هشدار دادند که "هیچ مقام رسمی حق تحویل دشمنان ، موانع دیپلماسی رسانه ای ندارد."
در پایان ، نمایندگان پیشنهاد کردند در صورت عدم مداخله دولت برای پایان دادن به این مسیر ، به گزینه های قانونی متوسل می شوند.
این بیانیه پس از دو هفته انتقاد از معاون رئیس رادیو و تلویزیون ایران در امور بین الملل ، بیمان جبالی ، در مصاحبه با آژانس "فارس" ، بستر رسانه ای "محافظ" ایران است.
جبالی نسبت به ورشکستگی سکوهای ایرانی زبان به دو زبان عربی و انگلیسی مانند العالم و پرس تی وی هشدار داده بود. قیمت دلار در ایران در این هفته به بالاترین سطح در برابر ریال ایران افزایش یافت و بحران اقتصادی ایران پس از خروج دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از توافق هسته ای با هدف اصلاح رفتار ایران و نقش آن در حمایت از شبه نظامیان چند ملیتی که مدیون رژیم ایران هستند ، تشدید شد.
جبالی با انتقاد از مقامات ایرانی گفت: "پشیمان هستم که مسئولان و آژانس های مسئول تأمین بودجه رادیو و تلویزیون ، به ویژه بودجه آن به ارز خارجی ، از فاجعه ای که رخ می دهد آگاهی ندارند یا اهمیتی نمی دهند." وی افزود: "در هر دو مورد ، ما در برابر تبلیغات دشمنان و آنچه در آن کار می کنند دفاعی تر شده ایم. افکار عمومی در منطقه و جهان با ما مخالف است و ما فرصتهای ارائه ایران در خارج را از دست می دهیم. "
ایران در گروهی از کانالها ، وب سایتها و حسابهای تبلیغاتی در شبکه های اجتماعی در "توییتر" و "فیس بوک" ، کارگردانی به جهان عرب ، در بدنه ای به نام "مجمع عمومی اتحادیه رادیو و تلویزیون اسلامی" در تلاش برای دفاع از سیاست ها و چشم انداز ایرانی ، در درون آنچه که "راهنمای" نامیده می شود ، حمایت مالی می کند. "جنگ نرم" ایران.
No comments:
Post a Comment