ایدا یونسی ، خواهر دانشجو دستگیرشده ، علی یونسی ، گفت که برادرش و یک دانشجوی دیگر ، امیر حسین مرادی ، "بدون حضور یک وکیل و خانواده هایشان" به یک جلسه بازجویی عمومی منتقل شده اند.
یونسی در توئیتی که در حساب کاربری توییتر خود در روز پنج شنبه ، 16 ژوئیه منتشر شده است ، خطاب به مقامات این پرونده ، با اشاره به گزارش های منتشر شده درباره این جلسه بازجویی گفت: "شما چه کردید ، زیرا طالبان در جلسه قادر به صحبت درست و درست نبودند؟"
یونسی این موضوع را به جلسه دادرسی که توسط دادستانی عمومی در روز دوشنبه 13 ژوئیه در تهران برگزار می شود ، اشاره می کند.
در این جلسه با حضور کارشناس امور دانشجویی دستگیر شده ، مقامات قضایی و امنیتی ، با روشی بی سابقه اعترافات اجباری ، دانش آموزان دستگیر شده را با حضور حاضران مورد بازجویی قرار داد.
علاوه بر دانشجویان دستگیر شده ، در این جلسه تعدادی از مسئولان دانشگاه صنعتی شریف و اعضای انجمن های دانشجویی حضور داشتند.
طبق بسیاری از حساب های منتشر شده توسط حاضرین در جلسه ، مقامات قضایی و امنیتی سعی در ترغیب دانشجویان به پذیرش برخی از اتهامات علیه آنها داشتند که با واکنش منفی دانشجویان حاضر در جلسه روبرو شد.
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در گزارشی از این جلسه نوشت: دانشجویان دستگیر شده از حق مراجعه به خانواده و حق دسترسی به وکیل مورد نظر خود محروم شده اند.
در طول جلسه ، مقامات قضایی همچنین فیلم هایی از چندین عمل "خرابکارانه" پخش کردند و ادعا کردند علی یونسی و امیر حسین مرادی آنها را انجام داده اند.
به گفته انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف ، "چهره های مردم در فیلم ها مشخص نبود" و دانشجویان دستگیر شده که در جلسه حضور داشتند "آن را تأیید یا رد نکردند."
هجاها "
همچنین در جلسه دادرسی ، علی یونسی خواستار آزادی وی از زندان به قید وثیقه و دسترسی به وکیل شد.
در بخشی از جلسه ، پس از سؤالات و فشارهای یک مقام قضایی بر علی یونسی برای ارائه توضیحات در مورد اتهامات ، دانشجویان گفتند: "ما برای استخراج اعترافات به اینجا نیامده ایم."
علی یونسی که در المپیاد ملی نجوم در سال 2016 و مدال طلای المپیاد بین المللی نجوم 2017 موفق به کسب مدال نقره شد ، در 10 آوریل 2007 دستگیر شد ، بدون اینکه دلایلی برای دستگیری وی بگذارد ، "پس از ضرب و شتم شدید توسط افسران".
پیش از این غلامحسین اسماعیلی سخنگوی دادگستری ایران یونس را به داشتن ارتباط با گروه های "ضد انقلاب" به ویژه "مجاهدین خلق" متهم کرده بود و به توصیه این گروه به دنبال انجام اقدامات خرابکارانه در کشور بود.
خانواده دانشجو با اشاره به سوابق قضایی مبنی بر "شکنجه روانی و جسمی ، فشار اعترافات اجباری و فشار به خانواده ها" ، این اتهامات را "مسخره" و "خیالی" توصیف کردند.
No comments:
Post a Comment