Sunday, July 19, 2020

یک ایران شکننده ... یک اقتصاد پرتحرک و یک محیط بهداشتی فاجعه بار



بحران ها در ایران ادامه دارد و باعث سردرگمی سیاسی ، اجتماعی و نظامی می شود و جمهوری اسلامی تحت فشار چندین فشار زندگی می کند ، که برخی از آنها داخلی بود ، در نتیجه وخیم تر شدن اوضاع اقتصادی و پول ملی در حال فروپاشی به پایین ترین سطح خود است ، متأثر از بیماری همه گیر کرونا است که به طور گسترده در کشور گسترش می یابد و ایران از اثر جنگی اعلام نشده علیه برنامه خود رنج می برد. النواوی به یک تهدید واقعی تبدیل شده است.
دیروز ، شنبه ، رئیس جمهور ایران حسن روحانی اعلام کرد که 35 میلیون نفر دیگر از ایرانیان در معرض خطر انقباض کروناویروس هستند ، زیرا این کشور هنوز مصونیت جمعی ندارد. در حالی که 271606 مورد به طور رسمی در ایران ثبت شده است ، روحانی اظهار داشت که 25 میلیون نفر (از جمعیت حدود 81 میلیون نفر) ممکن است از ابتدای ثبت اولین پرونده در فوریه آلوده شده باشند.
یک مقام ارشد کارگروه وظیفه مبارزه با کورون ویروس در تهران را در بیانیه ای منتشر کرد که پنجشنبه گذشته گفت: بیمارستان های ایران با کمبود حاد پرسنل پزشکی و تختخواب روبرو هستند زیرا این کشور در حال مبارزه با موج دوم قوی همه گیر Covid-19 است.

خبرگزاری دانشجویان ایران همچنین به نقل از یک مقام به نام رضا جلیلی خوشنود گفته است که موج دوم عفونت در اوایل ماه ژوئن ظاهر شده و به نظر می رسد جدی تر از اول است. خانودود تأیید کرد که 172 پرسنل پزشکی در یک بیمارستان ، بیمارستان الشهدا تهران ، به اعضای خانواده آسیب دیده آلوده شده و یا مراقبت می کنند. وی گفت: همچنین کمبود تختخواب ، از جمله آنهایی که در بخش های مراقبت های ویژه وجود دارد ، وجود دارد.

ناهماهنگی خبرهای رسیده از ایران عمق بحران را نشان می دهد ، در حالی که مقامات دولتی به سرپرستی رئیس جمهور روحانی ، سعی می کنند با بیان اظهاراتی هر از گاهی ، تأثیر بحران را کاهش دهند و بگویند ایران از تجهیزات کافی برای تیم ها و امکانات پزشکی برخوردار است ، اما چهره های غیر دولتی نشان می دهند که اوضاع بد چقدر است. کشور به دلیل همه گیر بودن.

کاهش اقتصادی
ویروس كرونا در شرایطی که ایران از یک بحران اقتصادی ناشی از وخامت پول محلی در مقابل عملیات های بین المللی به طریقی بزرگ رنج می برد ، ایران را لرزاند. جمعه.
این ارز در سال 2020 نزدیک به 48٪ از ارزش خود را از دست داد و نرخ رسمی ارز 42000 ریال را به دلار ضبط می کند و بیشتر برای واردات مواد غذایی و داروهای یارانه ای از سوی دولت استفاده می شود.

عجز
گزارش ها تأیید می کنند که کاهش نرخ ارز در هفته های اخیر بانک مرکزی را وادار به اقدام کرده و میلیون ها دلار را به بازار پمپاژ کرده و ریال را تثبیت می کند. ناصر الحمتی ، رئیس بانک مرکزی ایران ، این مداخله را "تصمیم عاقلانه و هدفمند" توصیف کرد. وی افزود: این بانک ذخایر ارزی فراوانی را بدون افشای اندازه آن دارد.

با این حال اقتصاددانان گفتند که کسری تراز معاملات جاری و بودجه ناشی از بحران اقتصادی ممکن است مستلزم برداشت این ذخایر باشد که این امر توانایی ایران در کاهش تورم شایع را تضعیف می کند.
ذخایر محدود
گربیس ایرادیان ، اقتصاددان ارشد خاورمیانه و شمال آفریقا در مؤسسه بین المللی دارایی گفت: "آنها ذخایر ارزی محدود برای پمپاژ بازار را دارند و در صورت وجود تحریم های آمریکا و انزوا از جامعه بین المللی ، قادر به کاهش ارزش دیگر ارز نخواهند بود."
نیلز دو هوگ ، اقتصاددان با خودكار اعتباری نیلز دو هوگ ، در بیانیه ای منتشر شده در 7 ژوئیه گفت: "برآوردها نشان می دهد كه بانك مركزی ایران هنوز ذخایر كافی برای حمایت از ریال دارد ، اما در حال از بین رفتن است زیرا در تأمین بودجه كمبود بودجه نقش دارد."
صادرات نفت کاهش یافته است
تحریم های ایالات متحده باعث شده صادرات نفت ایران کاهش یابد ، زیرا هم اکنون بین 100000 تا 200،000 بشکه در روز است و این رقم در آوریل 2018 بیش از 2.5 میلیون بشکه در روز کاهش یافته است.
صندوق بین المللی پول تخمین می زند که ایران امسال تقریبا 20 میلیارد دلار از ذخایر خود را برداشت کند تا به 85.2 میلیارد دلار برسد و سال آینده 16 میلیارد دلار دیگر برداشت خواهد کرد. رسانه ها به نقل از رئیس اتاق بازرگانی ، صنعت ، معدن و کشاورزی مسعود خاناسری گفتند که تخمین زده می شود کسری بودجه دولت تا مارس 2021 به 10 میلیارد دلار برسد.
جنگ اعلام نشده
از اواخر ماه ژوئن ، ایران شاهد انفجارهای مختلفی در مجاورت تأسیسات حساس از جمله تجهیزات نظامی ، هسته ای و صنعتی بوده است. جدیدترین مورد دیروز ، شنبه ، در منطقه الاحواز بود که ویدئویی از سوی تماشاگران منتشر شد که نشان دهنده انفجار در خط لوله نفت در منطقه خور موسی (سر بندر) در منطقه غالب عرب الاحواز بود.
قدرتمندترین این انفجارها که در تأسیسات هسته ای ایران در نطنز در تاریخ 2 ژوئیه رخ داده است ، و ممکن است که این انفجار باعث تخریب کامل ساختمان شود و تأسیسات نطنز بزرگترین مکان برای غنی سازی اورانیوم و ساخت و آزمایش سانتریفیوژهای موجود در ایران است. به گفته وب سایت "دویچه وله" در تاریخ 14 ژوئیه ، براساس تحلیل مؤسسه علوم و امنیت بین المللی (داعش) از تصاویر گرفته شده از طریق ماهواره ، شدت خسارت نشان می دهد که باید کاملاً تخریب و از ابتدا ساخته شود.

تحلیلگران معتقدند این مرکز یک کارخانه بزرگ تولید برای تولید و توسعه انواع مختلف سانتریفیوژ غنی سازی اورانیوم است ، یک فناوری مهم برای تبدیل اورانیوم به سوخت هسته ای. هزاران دستگاه از این دستگاه ها هر ساله در آنجا ساخته می شوند. به گفته این مؤسسه ، "اگرچه این انفجار و آتش سوزی بر توانایی ایران در ساخت و توسعه سانتریفیوژهای مدرن تاثیری نگذاشته است ، اما خسارت وارد شده به تاسیسات می تواند ضرباتی دردناک برای آن در سالهای آینده باشد."
براساس گزارش مجله "ناشيونال إنترست" که چهارشنبه گذشته منتشر شده است ، بمبگذاری های مکرر در ایران به معنای یک جنگ اعلام نشده است که در پشت آن می توانید دشمنان طاق ایران ، ایالات متحده و اسرائیل قرار بگیرند.
این مجله می گوید ، این دو مظنون قبلاً چندین حمله به اهداف ایران انجام داده اند ، همانطور که ایالات متحده در آغاز

No comments:

Post a Comment