خبرگزاری تسنیم گزارش کرده که باقی ماندن سم و کود در محصولات کشاورزی استان زنجان به یکی از مهمترین دغدغههای این
روزهای مردم این استان تبدیل شده است.
این خبرگزاری در گزارشی از ادامه «استفاده بیرویه و غیرکارشناسی از کودهای شیمیایی و آفتکشها» در امر کشاورزی خبر داده است.
بهروز فرخی، رئیس گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفته که تاکنون «برنامه سالم سازی محصولات غذایی بدون سم و کود در استان زنجان انجام نگرفته است.»
فرخی افزوده «ورود غلظتهای بالایی از سم و کود به جیره غذایی افراد جامعه در طول این سالیان اصلا دور از انتظار نیست.»
به گفته وی «سالیانه بیش از دو میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در استان تولید میشود که استفاده از سم و کود برای بهرهوری بیشتر جز جدائی ناپذیر در تولید است.»
در این گزارش همچنین آمده که «کشاورزان بدون نظارت کارشناسی اقدام به استفاده از سم و کود در تولید محصول میکنند.»
این خبرگزاری در گزارشی از ادامه «استفاده بیرویه و غیرکارشناسی از کودهای شیمیایی و آفتکشها» در امر کشاورزی خبر داده است.
بهروز فرخی، رئیس گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفته که تاکنون «برنامه سالم سازی محصولات غذایی بدون سم و کود در استان زنجان انجام نگرفته است.»
فرخی افزوده «ورود غلظتهای بالایی از سم و کود به جیره غذایی افراد جامعه در طول این سالیان اصلا دور از انتظار نیست.»
به گفته وی «سالیانه بیش از دو میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در استان تولید میشود که استفاده از سم و کود برای بهرهوری بیشتر جز جدائی ناپذیر در تولید است.»
در این گزارش همچنین آمده که «کشاورزان بدون نظارت کارشناسی اقدام به استفاده از سم و کود در تولید محصول میکنند.»
No comments:
Post a Comment