خبرگزاری تسنیم روز یکشنبه با استناد به فرماندار استان اعلام کرد که افزایش شدید پرونده های جدید در سرتاسر منطقه مشاهده می شود ، به عنوان یک استان در جنوب غربی ایران برای جلوگیری از شیوع تاج ویروس تحت تعطیل قرار گرفته است.
تسنیم به نقل از غلامرضا شریعتی ، استاندار استان خوزستان که با عراق مرز دارد و استان آبادان را نیز شامل می شود ، اظهار داشت که مردم از قوانین جدایی اجتماعی پیروی نکرده اند.
شریعتی گفت: به همین دلیل تعداد بیماران کرونری در استان سه برابر شده است و بستری در بیمارستان 60 درصد افزایش یافته است.
تسنیم گفت: بانکها و دفاتر آبادان تا پایان هفته تعطیل خواهند بود و راهروهای ورودی به استانداری از شمال و شرق بسته می شوند.
تسنیم به نقل از شریعتی اظهار داشت: این دفاتر بسته خواهند شد و محدودیت سفر نیز برای 9 استان دیگر در خوزستان که دارای نفت هستند ، اعمال می شود.
ایران ، یکی از کشورهای خاورمیانه که به سختی در معرض ویروس جدید کرونا قرار دارد ، به منظور حفظ وضعیت اقتصادی خود که از قبل تحت تأثیر تحریم های ایالات متحده قرار گرفته ، شروع به کاهش محدودیت های عادی کرده است. با این حال ، مقامات بهداشتی بارها هشدار داده اند که از بین بردن محدودیت ها می تواند تعداد عفونت ها را افزایش دهد.
رئیس جمهور حسن روحانی روز یکشنبه گفت ، براساس وب سایت رسمی ریاست جمهوری ، مدارس هفته آینده افتتاح می شوند.
رسانه های رسمی گزارش دادند که اجتماعات نماز جمعه در 180 شهر و شهر ایرانی که از نظر تعلیق به مدت دو ماه در معرض خطر ابتلا به کرونا ویروس هستند از سر گرفتند.
از سرگیری دعاهای جمعه - که هنوز در پایتخت ، تهران و برخی دیگر از شهرهای بزرگ ممنوع است - پس از بازگشایی 132 مسجد روز دوشنبه در مناطقی به طور دائم عاری از ویروس انجام شد.
روز یکشنبه ، خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از یک مقام محلی اظهار داشت: عفونت کرو ویروسی در تهران همچنان رو به افزایش است.
سخنگوی وزارت بهداشت ، کیانوش جهانپور روز یکشنبه در گفتگو با تلویزیون دولتی اظهار داشت: در 24 ساعت گذشته تعداد كل مرگ و میر ناشی از بیماری عروق كرونوس ویروس به 51 مورد افزایش یافته و به 6 هزار و 640 نفر رسیده است.وی گفت: در مجموع 107603 مورد تشخیص داده شده است.
مقامات ایرانی اعلام كردند كه این تحریم ها كه پس از انصراف دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریكا از توافق هسته ای چند جانبه با ایران مجدداً در سال 2018 اعمال شد ، مانع از توانایی جمهوری اسلامی در مبارزه با بیماری همه گیر شد.
اسحاق جهانگیری معاون رئیس جمهور گفت ، براساس وب سایت دولت ، سقوط قیمت نفت یکی دیگر از چالش ها است.
جهانگیری گفت: "تحریم ها ، هاله ها ، افت قیمت نفت و رکود اقتصادی جهانی شرایط نامساعدی را برای اقتصاد ملی ایجاد کرده است."
"مطمئناً این شرایط به معنای بن بست نیست ، اما رهبران کشور برای حل چالش های آینده باید از روش ها و قابلیت های مختلف استفاده کنند."